Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 167g105kcal5g8g5.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)67g84kcal7.3g0.2g6g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g60g210kcal2.1g48.5g0.6g1.8g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g959kcal29g120.2g39.8g3.6g
Valittu annoskoko308g480kcal14.5g60.1g19.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna154g240kcal7.3g30.1g10g0.9g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300