Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu39g49kcal4.2g0.1g3.5g0g
Sokeri 55g222kcal0g54.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea 47g162kcal4.8g33g0.6g1.6g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen32g231kcal0g0g25.7g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g16g116kcal0.2g0.2g12.9g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g16g40kcal2.2g0.5g3.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g40g161kcal0g40.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g2000kcal23.6g265.8g92g6.4g
Valittu annoskoko308g1000kcal11.8g132.9g46g3.2g
Annoskoko puolitettuna154g500kcal5.9g66.5g23g1.6g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081