Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 142g166kcal24.5g0g7.5g0g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Korppujauho 11g40kcal1.1g8.2g0.1g0.6g
Kananmuna 50g(kpl)35g44kcal3.8g0.1g3.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 66g233kcal1.2g1.7g24.9g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g22g197kcal0g0g21.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g1379kcal62g23.2g115g2.4g
Valittu annoskoko308g689kcal31g11.6g57.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna154g345kcal15.5g5.8g28.8g0.6g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095