Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli115g195kcal14.9g2.9g13.8g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g64g27kcal6.3g0.3g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g18g12kcal0.6g0g4.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g23g168kcal0.2g0.2g18.4g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g46g191kcal37.7g3.2g2.8g0.5g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore9g2.3kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 2.3g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)28g97kcal3.9g15.4g1.8g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g1384kcal127.2g45.6g83g7g
Valittu annoskoko308g692kcal63.6g22.8g41.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna154g346kcal31.8g11.4g20.8g1.8g
Arvot/100g100g225kcal20.6g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915