Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 146g477kcal12g93.9g2.9g11.1g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g14g51kcal1.8g10g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g1057kcal27.6g207.8g6.4g23.2g
Valittu annoskoko308g529kcal13.8g103.9g3.2g11.6g
Annoskoko puolitettuna154g264kcal6.9g52g1.6g5.8g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96425