Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl105g126kcal19.9g0.9g4.5g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g77g35kcal0.5g8.5g0g0g
Hunaja 4.7g16kcal0g3.8g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g47g28kcal0.5g2.1g1.9g0.3g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g9g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g464kcal42.6g34.8g16.8g1.4g
Valittu annoskoko308g232kcal21.3g17.4g8.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna154g116kcal10.7g8.7g4.2g0.4g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902