Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 169g211kcal35.5g0g7.6g0g
Valio Viola Mustapekka 100g38g177kcal4.5g2.7g16.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.3g46kcal0g0g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio75g49kcal1.1g3.2g3.8g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana617g980kcal82.8g14g66.4g0.6g
Valittu annoskoko308g490kcal41.4g7g33.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna154g245kcal20.7g3.5g16.6g0.2g
Arvot/100g100g159kcal13.4g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474