Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton141g152kcal31.8g0g2.5g0g
Pekoni atria70g246kcal10.6g0g21.1g0g
Sieni rouskut, suolattu 45g12kcal0.7g1g0.2g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g47kcal0.3g0.4g4.9g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni35g46kcal1.1g0.7g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana617g1010kcal89.4g5.2g66.6g2.8g
Valittu annoskoko308g505kcal44.7g2.6g33.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna154g253kcal22.4g1.3g16.7g0.7g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.8g10.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489