Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale41g132kcal4.9g0g12.3g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 169g41kcal2.3g3.3g0.8g4.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Maito, Kevyt50g23kcal1.6g2.4g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Mozzarella juustoraaste, valio20g57kcal5.1g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g613kcal33.4g11.6g45.6g8.4g
Valittu annoskoko308g307kcal16.7g5.8g22.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna154g153kcal8.4g2.9g11.4g2.1g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412