Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)38g23kcal0.4g1.7g1.5g0g
Ruokakerma ingman 5%30g26kcal1g1.8g1.5g0g
Rainbow perunasipulisekoitus150g98kcal2.4g22.5g0.1g2.1g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit90g197kcal13.3g2.4g14.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana617g688kcal34.4g57.2g35.6g4.2g
Valittu annoskoko308g344kcal17.2g28.6g17.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna154g172kcal8.6g14.3g8.9g1.1g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82167