Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali167g35kcal2g5.7g0.3g3.5g
Hirvenjauheliha oma saalis90g101kcal19.7g0g2.7g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g29g82kcal5.3g0.1g6.7g0g
Sipuli, paistettu 21g21kcal0.3g1g1.7g0.4g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana618g507kcal54.6g13.6g26.2g7.8g
Valittu annoskoko309g254kcal27.3g6.8g13.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna154g127kcal13.7g3.4g6.6g2g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386508