Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g88g491kcal5.7g49.9g3.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl22g79kcal0.4g0.6g8.3g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g110g131kcal3.6g4.1g11g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g8.8kcal0g2.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g66g22kcal0.7g2.6g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana618g1464kcal20.8g118.8g46.6g4.8g
Valittu annoskoko309g732kcal10.4g59.4g23.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna154g366kcal5.2g29.7g11.7g1.2g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418