Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g666g1132kcal126.5g0g66.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu416g524kcal45.8g1.2g37.5g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g666g167kcal22g19.3g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)666g2331kcal85.2g464.2g12.7g21.3g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 167g54kcal1g9.3g0.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g8416kcal561g988g234.2g51g
Valittu annoskoko3080g4208kcal280.5g494g117.1g25.5g
Annoskoko puolitettuna1540g2104kcal140.3g247g58.6g12.8g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322908