Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1665g1053kcal49.9g79.9g58.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)666g839kcal73.3g2g59.9g0g
Rypsiöljy 75g663kcal0g0g74.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g599g2098kcal21g485.5g6g18g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g25g100kcal0g24.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g9593kcal291g1203g398.2g36.2g
Valittu annoskoko3080g4796kcal145.5g601.5g199.1g18.1g
Annoskoko puolitettuna1540g2398kcal72.8g300.8g99.6g9.1g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300