Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 241g2132kcal0g0g241.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1463g5019kcal149.1g1024g17.6g51.2g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 161g1142kcal1.2g0.6g128.6g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g8g25kcal0.9g5.5g0.6g2.3g
Sokeri 137g555kcal0g136.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 177g252kcal22.1g0.5g18.1g0g
Hiiva 80g60kcal10.5g0.9g0.3g5.5g
Vesi, vesijohtovesi 402g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 402g183kcal12.1g19.3g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g18737kcal391.8g2374.6g824.6g118g
Valittu annoskoko3080g9368kcal195.9g1187.3g412.3g59g
Annoskoko puolitettuna1540g4684kcal98g593.7g206.2g29.5g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070