Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g2000g3472kcal134g650g28g60g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g80g172kcal11g17.2g6.6g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g1000g2160kcal247g0g130g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g11608kcal784g1334.4g329.2g120g
Valittu annoskoko3080g5804kcal392g667.2g164.6g60g
Annoskoko puolitettuna1540g2902kcal196g333.6g82.3g30g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943