Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1600g2720kcal304g0g160g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)80g248kcal13.6g43.2g2.3g10.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen28g202kcal0.3g0.3g22.4g0g
Suolakurkku (Rainbow)100g30kcal0.8g5.9g0.1g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light40g72kcal3.4g1.5g6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g12g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 20g61kcal1.9g2.7g4.7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g6666kcal648g107.4g391.2g21.4g
Valittu annoskoko3080g3333kcal324g53.7g195.6g10.7g
Annoskoko puolitettuna1540g1667kcal162g26.9g97.8g5.4g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014