Runebergin tortut ala Seijasisko

Aineksiin lisäksi vielä1 tippa karvasmanteliöljyä.

..ja päälle tl vadelmahilloa ja sokerivesikuorrutetta.

Ohje:

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kananmuna hyvin vatkaten.

Mausta taikina tipalla karvasmantelia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää ne taikinaan ja sekoita taikina tasaiseksi.

Laita pellille 12 kpl paperisia leivosvuokia ja jaa taikina niihin.

Paista torttuja noin 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Yhdessä leivoksessa on 145 kaloria plus vadelmahillon ja kuorrutuksen hillon kanssa yhteensä yhteensä n. 160 kcal.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Seijasisko58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 800g5672kcal3g0g640g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Korppujauho 200g732kcal21g149.8g2.1g10.6g
Manteli, jauhettu, n. 1dl400g2408kcal96.4g26.4g216g28g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g28109kcal461g2471.8g1818.8g114g
Valittu annoskoko3080g14055kcal230.5g1235.9g909.4g57g
Annoskoko puolitettuna1540g7027kcal115.3g618g454.7g28.5g
Arvot/100g100g456kcal7.5g40.1g29.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258295