Jauhoton pizzapohja LCHF

Ainekset:
4 kananmunankeltuaista
4 kananmunanvalkuaista
4rkl Lindahlsin Venäläistä jogurttia
1/2tl suolaa
1dl juustoraastetta

Tee näin:
Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sekoita taikinan muut
aineet keskenään tasaiseksi massaksi.

Sekoita valkuaisvaahto ja
muut ainekset (massa) varovasti keskenään tasaisesti.

Levitä taikina
uunipellille ja paista 225 asteisessa uunissa kunnes pintaan muodostuu pieniä
ruskeita täpliä.

Täytä kuten tavallinen pizza mieluisilla täytteillä ja paista 250 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja saanut hiukan väriä.

Vinkki: anna pizzan jäähtyä hetki ennen viipaloimista, jotta leikkaaminen sujuisi helpommin.

Reseptin lahde: www. lindahls.

fi

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1540g2197kcal192.5g4.6g157.9g0g
Venäläinen jogurtti (Lindahls), annos 100g840g1537kcal29.4g33.6g142.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa700g2100kcal161g0g161g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g11668kcal765.8g76.4g923.4g0g
Valittu annoskoko3080g5834kcal382.9g38.2g461.7g0g
Annoskoko puolitettuna1540g2917kcal191.5g19.1g230.9g0g
Arvot/100g100g189kcal12.4g1.2g15g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277620