Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1255g377kcal12.6g50.2g3.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g502g141kcal3g29.9g1g12.6g
Sipuli (kuorittu)502g136kcal6.5g24.1g1g8.5g
Valkosipuli 176g190kcal13.9g28.6g1.1g3.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 68g599kcal0g0g67.8g0g
Flora culinesse75g557kcal0g0g61.8g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g502g452kcal5g30.1g35.1g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g4903kcal82g325.8g343.2g57.6g
Valittu annoskoko3080g2451kcal41g162.9g171.6g28.8g
Annoskoko puolitettuna1540g1226kcal20.5g81.5g85.8g14.4g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313026