Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1636g1239kcal30.6g252.2g3.3g16.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g701g196kcal4.2g41.7g1.4g17.5g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g584g1367kcal66g2.9g128.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g5722kcal208.2g613g267.2g73.4g
Valittu annoskoko3080g2861kcal104.1g306.5g133.6g36.7g
Annoskoko puolitettuna1540g1430kcal52.1g153.3g66.8g18.4g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682