Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1680g3823kcal319.2g0g285.6g0g
Hapukoor (Tere)280g333kcal8.1g12.3g28g0g
Kananmuna kuoreton 308g439kcal38.5g0.9g31.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g168g50kcal1.7g6.7g0.5g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g168g571kcal30.2g0g48.7g0g
Sipuli (kuorittu)336g91kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl84g756kcal0g0g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g12248kcal813g90.2g958.8g13.8g
Valittu annoskoko3080g6124kcal406.5g45.1g479.4g6.9g
Annoskoko puolitettuna1540g3062kcal203.3g22.6g239.7g3.5g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417014