Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g167g643kcal11.4g101.9g45.1g0g
Flora, vihreä 70%25g155kcal0.1g0.1g17.5g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%167g184kcal18.4g5.8g8.5g0.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g376g1503kcal0g375.8g0g0g
Porkkanaraaste 200g610g165kcal3.7g32.3g1.2g15.2g
Rypsiöljy rainbow155g1398kcal0g0g155.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu368g463kcal40.4g1.1g33.1g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)74g441kcal15.4g4.9g39.7g5.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g49kcal0.5g10.6g0.5g0g
Leivinjauhe 33g59kcal1.7g12.6g0g0.2g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl568g2272kcal0g567.9g0g0g
Vehnäjauho X-tra518g1812kcal67.3g367.6g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g18340kcal317.8g2974.4g613.2g43g
Valittu annoskoko3080g9170kcal158.9g1487.2g306.6g21.5g
Annoskoko puolitettuna1540g4585kcal79.5g743.6g153.3g10.8g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g10g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58496