Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g33g180kcal0.1g0.1g20g0g
Katkarapu 250g171kcal36.1g0g2.7g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)33g58kcal0.7g1.2g5.7g1.5g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Valkosipuli 83g90kcal6.6g13.6g0.5g1.7g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 333g660kcal4.6g6g66.6g14.7g
Sokeri 17g68kcal0g16.6g0g0g
Katkarapu 1498g1025kcal216.4g0g16.5g0g
Ketsuppi 333g304kcal4.2g63.9g1.3g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g5381kcal550.4g250.8g228.6g60.8g
Valittu annoskoko3080g2690kcal275.2g125.4g114.3g30.4g
Annoskoko puolitettuna1540g1345kcal137.6g62.7g57.2g15.2g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073