Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 490g3555kcal5.8g2g398.4g0g
Sokeri 714g2898kcal0g713.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu364g459kcal40g1.1g32.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai420g1470kcal50.4g298.2g8.8g12.6g
Leivinjauhe 42g74kcal2.2g15.9g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g14g51kcal0.5g11.1g0.5g0g
Banaani, kuorittu 1036g901kcal11g189.6g4.1g18.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g18815kcal219.8g2462.4g889.2g62.8g
Valittu annoskoko3080g9407kcal109.9g1231.2g444.6g31.4g
Annoskoko puolitettuna1540g4704kcal55g615.6g222.3g15.7g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586