Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 751g181kcal13.6g16.5g2.3g17.3g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g250g626kcal35g8.5g50g0g
Vesi, vesijohtovesi 1877g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow14g36kcal1.4g1.4g2.8g0.2g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6170g2004kcal120g107.6g111.2g38.6g
Valittu annoskoko3085g1002kcal60g53.8g55.6g19.3g
Annoskoko puolitettuna1543g501kcal30g26.9g27.8g9.7g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265607