Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 600g202kcal4.1g33g0.6g8.4g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g2g0.4kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g84g281kcal0.1g68.9g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6172g968kcal8.4g203.8g1.4g19.2g
Valittu annoskoko3086g484kcal4.2g101.9g0.7g9.6g
Annoskoko puolitettuna1543g242kcal2.1g51g0.4g4.8g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081