Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl525g158kcal24.2g10g1.6g8.4g
Kukkakaali 900g217kcal16.3g19.8g2.7g20.7g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen600g198kcal19.8g29.4g0g0g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6174g1367kcal124.8g133.6g24.4g64.4g
Valittu annoskoko3087g684kcal62.4g66.8g12.2g32.2g
Annoskoko puolitettuna1544g342kcal31.2g33.4g6.1g16.1g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892