Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1604g2727kcal304.8g0g160.4g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)80g249kcal13.6g43.3g2.3g10.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen28g202kcal0.3g0.3g22.5g0g
Suolakurkku (Rainbow)100g30kcal0.8g5.9g0.1g0g
Vesi1203g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light40g72kcal3.4g1.5g6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g12g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 20g61kcal1.9g2.7g4.7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6176g6683kcal649.6g107.6g392.2g21.4g
Valittu annoskoko3088g3342kcal324.8g53.8g196.1g10.7g
Annoskoko puolitettuna1544g1671kcal162.4g26.9g98.1g5.4g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014