Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g151g51kcal0.3g10.7g0.5g2.7g
Puolukka 45g18kcal0.2g3.1g0.2g1.2g
Voi 38g273kcal0.4g0.2g30.6g0g
Mantelilastu (A la meira)38g226kcal9g2.5g20.3g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 38g153kcal1.1g36.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana618g1443kcal22g106.2g103.2g7.8g
Valittu annoskoko309g721kcal11g53.1g51.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna155g361kcal5.5g26.6g25.8g2g
Arvot/100g100g234kcal3.6g17.2g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454