Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka75g188kcal8.3g12g12g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g60g85kcal7.5g0.2g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Etikkapunajuuri 25g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.5g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g60g198kcal1.2g1.5g21g0g
Ranskankerma, Milbona50g146kcal1.2g1.5g15g0g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Sinappi 8g11kcal0.4g1.1g0.5g0.1g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana618g1304kcal38.6g42.4g109.8g2.2g
Valittu annoskoko309g652kcal19.3g21.2g54.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna155g326kcal9.7g10.6g27.5g0.6g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388