Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus44g28kcal0.7g6.6g0g0.6g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä50g34kcal1.6g6g0.4g1.5g
Atria broilerin fileesuikale naturell88g96kcal20.1g0g1.8g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.8g7.7kcal0.2g0.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana618g333kcal45.2g26.2g5.4g4.2g
Valittu annoskoko309g166kcal22.6g13.1g2.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna155g83kcal11.3g6.6g1.4g1.1g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084