Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g50g30kcal5g2.2g0.2g0g
Margariini, flora kevyt 40 13g47kcal0g0.7g5g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g40g173kcal1.9g26.4g6.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Kaurahiutale 90g337kcal13g51.3g6.6g9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana618g1799kcal48.8g303.4g37.2g20.2g
Valittu annoskoko309g899kcal24.4g151.7g18.6g10.1g
Annoskoko puolitettuna155g450kcal12.2g75.9g9.3g5.1g
Arvot/100g100g291kcal7.9g49.1g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333