Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow45g32kcal7.7g0g0.1g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g23g45kcal4.6g0g3g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g30g51kcal2.3g1.6g3.9g0.8g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g60g17kcal0.7g2.9g0.2g1.8g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1.5g3.3kcal0.3g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana618g296kcal31.2g9.6g14.6g5.2g
Valittu annoskoko309g148kcal15.6g4.8g7.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna155g74kcal7.8g2.4g3.7g1.3g
Arvot/100g100g48kcal5g1.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652