Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 141g114kcal2.2g23.7g0.1g4.2g
Paprika, punainen56g15kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Parsakaali brokkoli 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g56g96kcal0.9g1.2g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana619g487kcal12.4g57.2g20.2g13.4g
Valittu annoskoko310g244kcal6.2g28.6g10.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna155g122kcal3.1g14.3g5.1g3.4g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462