Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g140g34kcal1.7g4.8g0.3g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g70g126kcal13.3g0g8.4g0g
Siirappi 11g32kcal0g7.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana619g393kcal30.4g26.8g17.4g6.4g
Valittu annoskoko310g197kcal15.2g13.4g8.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna155g98kcal7.6g6.7g4.4g1.6g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052