Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1169g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 651g213kcal4g36.2g1.3g16.6g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 200g152kcal3.7g30.9g0.4g2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 668g258kcal1.1g54.5g0.6g10g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g43g72kcal7.6g9.2g0.5g0.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)334g534kcal9g9g50.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g17g62kcal0.2g14g0.5g0g
Basilika, tuore 3.3g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6180g2582kcal51.4g307.6g106.8g58g
Valittu annoskoko3090g1291kcal25.7g153.8g53.4g29g
Annoskoko puolitettuna1545g646kcal12.9g76.9g26.7g14.5g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227548