Mungpapukeitto

Kuullota pienityt sipulit ja paprika öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot, kiehauta.

Lisää suurin osa esikeitetyistä mungpavuista ja mausteita oman maun mukaan (itse käytin sinapinsiemeniä, kahta kuivachiliä, paprikajauhetta, kurkumaa, cayenne- ja mustapippuria).

Anna kiehua hiljalleen n. 20 min, soseuta sauvasekoittimella.

Lisää loput pavut, pienityt tomaatit, kerma ja kuutioitu feta.

Kiehauta ja anna hautua vielä hetki.

Tästä PITÄISI tulla viitisen annosta, mutta oli niin hyvää, että riittää ehkä kolmeksi annokseksi...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 515 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1201g0kcal0g0g0g0g
Mungpapu keitetty (Ekolo), annos 100g960g855kcal67.2g134.5g3.8g49g
Paprika, punainen240g62kcal2.2g11g1g4.8g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Auringonkukkaöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g29g62kcal4g6.2g2.4g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)210g42kcal1.3g7.4g0.6g0g
Fetajuusto suolaliemessä (Eridanous), annos 200g102g279kcal16.8g0.7g23.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%120g192kcal3.2g3.2g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6180g3649kcal196.8g349g159.6g114.6g
Valittu annoskoko3090g1825kcal98.4g174.5g79.8g57.3g
Annoskoko puolitettuna1545g912kcal49.2g87.3g39.9g28.7g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.6g2.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331097