Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka751g1877kcal82.6g120.1g120.1g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g601g853kcal75.1g1.8g61.9g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Etikkapunajuuri 250g89kcal2.5g16.8g0.5g4.5g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g601g1982kcal12g15g210.2g0g
Ranskankerma, Milbona500g1456kcal11.5g15g150.1g0g
Tilli, tuore 38g11kcal1.4g0.3g0.3g0.8g
Sinappi 80g105kcal3.5g11.3g4.8g1.4g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6180g13043kcal383.8g424.6g1096.8g22g
Valittu annoskoko3090g6521kcal191.9g212.3g548.4g11g
Annoskoko puolitettuna1545g3261kcal96g106.2g274.2g5.5g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388