Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g70g511kcal0.7g0.7g56g0g
Siirappi, tumma70g224kcal0.1g51.8g0g0g
Sokeri 70g284kcal0g69.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu29g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Neilikka, annos 4g2.2g8kcal0.1g1.8g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.2g8kcal0.1g1.8g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai157g551kcal18.9g111.8g3.3g4.7g
Oivariini, 60 (100g)150g825kcal1.5g1.5g90g0g
Liivatelehti, gelatiini40g140kcal34.2g0g0g0g
Flora vispi 20%500g1100kcal15g25g100g0g
Flora Vanilla 12%500g950kcal22.5g80g60g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka30g120kcal0g29.7g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g600g1620kcal48g72g120g0g
Puolukka 600g233kcal2.6g40.8g3g15.6g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6181g14598kcal293.6g1313.4g870.2g40.6g
Valittu annoskoko3090g7299kcal146.8g656.7g435.1g20.3g
Annoskoko puolitettuna1545g3650kcal73.4g328.4g217.6g10.2g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137