Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g700g1190kcal133g0g70g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Palsternakka 263g167kcal1.3g31g1g11.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g525g147kcal3.2g31.2g1.1g13.1g
Peruna, vanha, kuorittu 525g400kcal9.9g81.4g1.1g5.3g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g18g13kcal1.3g1.7g0.1g0g
Lanttu 438g126kcal4.4g20.1g1.3g7.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g126kcal0g0g14g0g
Selleri, annos 50g263g37kcal2.6g7.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6188g4600kcal320.6g380.2g178.6g88.2g
Valittu annoskoko3094g2300kcal160.3g190.1g89.3g44.1g
Annoskoko puolitettuna1547g1150kcal80.2g95.1g44.7g22.1g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970