Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 560g1273kcal106.3g0g95.1g0g
Porkkanaraaste 200g513g139kcal3.1g27.2g1g12.8g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g31g208kcal0.2g0.2g23g0g
Sipuli (kuorittu)155g42kcal2g7.5g0.3g2.6g
Kananmuna kuorineen punnittu342g431kcal37.6g1g30.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)389g330kcal3.9g13.6g27.2g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g218g849kcal63.1g4.4g63.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 253g867kcal25.7g176.8g3g8.8g
Tomaattimurska 622g183kcal3.5g33g1.2g11.8g
Valkosipuli 12g14kcal1g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6188g8670kcal492.8g531.4g489.6g72.6g
Valittu annoskoko3094g4335kcal246.4g265.7g244.8g36.3g
Annoskoko puolitettuna1547g2168kcal123.2g132.9g122.4g18.2g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260