Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 60g527kcal0g0g59.5g0g
Vadelma 1191g489kcal11.9g48.8g9.5g44.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka119g475kcal0g117.9g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe60g172kcal0.7g33.3g0g23.8g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 238g678kcal36.9g0.5g59.5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 715g303kcal70.1g2.9g0.7g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g357g1483kcal278.6g22.1g31.4g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)357g1250kcal50g200g24.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g10754kcal896.4g851g370.4g135.8g
Valittu annoskoko3096g5377kcal448.2g425.5g185.2g67.9g
Annoskoko puolitettuna1548g2689kcal224.1g212.8g92.6g34g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177