Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 898g2939kcal91.5g596.2g9.9g30.1g
Maitorahka (Pirkka)898g593kcal107.7g35.9g2.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen718g237kcal23.7g35.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 198g282kcal24.7g0.6g20.2g0g
Basilika, tuore 7.2g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g162kcal0g0g18g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g359g1113kcal93.4g7.2g79g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g10655kcal682.4g1350.4g259.8g60.4g
Valittu annoskoko3096g5327kcal341.2g675.2g129.9g30.2g
Annoskoko puolitettuna1548g2664kcal170.6g337.6g65g15.1g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206