Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 449g3257kcal5.3g1.8g365.1g0g
Suklaa tumma 539g2783kcal21g287g167g28.6g
Sokeri 952g3864kcal0g951g0g0g
Kananmuna kuoreton 494g705kcal61.7g1.5g50.6g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g438g1357kcal74.4g236.4g12.7g56.9g
Cashewpähkinä 225g1289kcal44.9g42.2g104.1g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g26510kcal414.6g3039.8g1399g186.8g
Valittu annoskoko3096g13255kcal207.3g1519.9g699.5g93.4g
Annoskoko puolitettuna1548g6628kcal103.7g760g349.8g46.7g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276