KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi951g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g713g2804kcal577.8g49.9g28.5g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 262g822kcal27.6g155.4g5.8g14.4g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g238g1355kcal54.2g46.4g117.9g14.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 155g500kcal44.8g10.8g30.9g47.3g
Kananmuna kuoreton 523g746kcal65.4g1.6g53.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 128g1134kcal0g0g128.3g0g
Hiiva, 50g95g58kcal12.5g1g0.4g0g
Ruokasuola jodioitu 31g0.8kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g14840kcal1565g530.2g730.8g152g
Valittu annoskoko3096g7420kcal782.5g265.1g365.4g76g
Annoskoko puolitettuna1548g3710kcal391.3g132.6g182.7g38g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533