Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g0.4g0.2kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen9g13kcal1.8g0g0.7g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g7.7g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.9g14kcal1.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g100kcal7.2g8.2g4.4g0.4g
Valittu annoskoko31g50kcal3.6g4.1g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g25kcal1.8g2.1g1.1g0.1g
Arvot/100g100g162kcal11.6g13.2g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418