Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 25g28kcal5.3g0g0.8g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g95kcal10.6g0.4g5.6g0.2g
Valittu annoskoko31g47kcal5.3g0.2g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g24kcal2.7g0.1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g153kcal17.1g0.6g9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76196