Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g9g23kcal1.7g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 8.4g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g76kcal4g2.8g2.8g0.2g
Valittu annoskoko31g38kcal2g1.4g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g19kcal1g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g122kcal6.4g4.5g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150205