Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri 1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow22g4.4kcal0.2g0.8g0.1g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g1.9g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g24kcal0.6g3.2g1g0.2g
Valittu annoskoko31g12kcal0.3g1.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g6kcal0.2g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g39kcal1g5.2g1.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063